Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tak a je to tu, otevírám se světu

17. 9. 2017

Ahoj všichni, co tohle čtete! 

Vím, že tohle asi většinu lidí vůbec nezajímá, proto děkuji všem, co se skutečně rozhodli si tenhle příspěvek přečíst.

O mě:

Jsem čerstvě osmnáctiletá knihomolka, která chodí na gympl (Nuda, co?). Letos se mi nějakou záhadou povedlo postoupit do třeťáku. Kvůli samému čtení a psaní už mi jaksi nezbývá tolik času na učení (He-he). Čtu hodně detektivky, sci-fi a fantasy. To Vás ale asi moc nezajímá, že? O čem že to vlastně píšu? O všem možném. Ať je to detektivní, fantasy, romantická, nebo nějaká šíleně morbidní satanistická povídka (Kecám... ale jenom s tím satanismemcheeky).

Mám ráda zvířata (To se na mém psaní taky docela často odráží). Doma mám takovou malou ZOO. Mám dva psy, tři kočky, tři pískomily, dvě andulky a králíka (Momentálně si chci pořídit křečka a králíčka teddyhosmiley).

Pokoušela jsem se i o pěstování květin, ale do půl roka mi všechny uschly. Zůstanu proto radši u zvířat laugh.

A co dál? Jsem poměrně aktivní člověk. Ráda jezdím na kole a každý den chodím běhat, jednou za čas si jdu i zaplavat. Lezu na umělé stěně (i jako instruktor), doučuji angličtinu a němčinu děti ze základních škol, a dělám naschvály bratrovi. Jsem skautka tělem i duší, když mám čas, chodím pomáhat do místního útulku. Jezdím na koních, jsem herečka v nedalekém divadle. Umím hrát na kytaru (vím, to není nic úctyhodného), klavír a housle. Ráda kreslím a chodím s kamarádkou po uměleckých galeriích. Také "vymetám" benefiční akce, které často pomáhám i organizovat. Mám vlastní kapelu, zpívám ve školním sboru a aktivně se podílím na tvorbě školního časopisu.angel

Abych všechno stíhala, tak jsem už víceméně závislá na kávě a cukru, jsem levačka a moje velikost bot je 38. devil

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář